Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Пролом Бања нуди попуст пензионерима

rssBookmark and Share

Пролом Бања 13.02.2018. Јужна Србија Инфо

Пролом Бања надомак Куршумлије и ове зимске сезоне као и ранијих година пензионерима  за боравак и лечење нуди велике погодности и попусте, изјавили су у туристичком предузећу АД „Планинка“ у чијем саставу су Пролом и Луковска Бања.

Пролом Бања нуди попуст пензионерима

Тако ће у и зимском и пролећном периоду, од јануара до маја месеца за пензионере важи попуст од 10 одсто на редовну цену боравка, као и плаћање на шест једнаких месечних рата. Ове повољности се остварују попуњавањем административне забране на рецепцији хотела, кажу у Пролому.

Како би остварили све ове погодности пензионери треба са собом у бању да понесу само личну кату и последњи пензиони чек.

Јединствена пролом вода према балнеолошким сазнањима има доказана медицинска својства и ефикасна је у лечењу болести бубрега и мокраћних путева.

Тако помаже у лечењу хроничне инфекције бубрега, мокраћних путева и простате, каменца бубрега, песка у мокраћним путевима као и у стањима после оперативних захвата на бубрежно-мокраћном систему, истичу бањски лекари под чијим надзором се врши бањско лечење.

Према њиховим речима пролом вода проверено лечи и болести органа за варење, хиперцидни гастритис, чир желуца и дванаестопалачног црева, катар црева, хронични затвор, упалу жучи и жучних путева, каменац жучне кесе, стање после оперативних захвата на органима за варење.

Лекари је признају и као савезника у лечењу болести коже. Тако се показала као делотворна у лечењу екцема, псоријазе, варикозних болести и улкуса.

Захваљујући лековитим својствима и благотворном дејству нетакнуте природе ову бању поред домаћих гостију све више посећују и странци. Погодности у плаћању и попусти учинили су да је међу гостима и све више пензионера, чак и оних са нижим пензијама .


#   Пролом Бања   Планинка   Пролом вода   попуст   пензионери
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима