Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ТОН промовише Ниш и „Нишвил“ на 8. Сајаму омладинског туризма, „OPENS YOUTH FAIR“ у Новом Саду

rssBookmark and Share

Ниш 02.07.2019. Јужна Србија Инфо

Осми по реду, регионални Сајам омладинског туризма OPENS YOUTH FAIR, отворен је данас и одржава се непосредно пред музички фестивал EXIT, 2. и 3. јула 2019. године, у Новом Саду, када овај град постаје центар окупљања младих из целог света.

ТОН промовише Ниш и „Нишвил“ на 8. Сајаму омладинског туризма, „OPENS YOUTH FAIR“ у Новом Саду

Туристичка организација Ниш, својим активним учешћем на овој значајној манифстацији промовише Ниш и „Нишвил џез фестивал“, као другу по бројности музичку манифестацију у Србији, одмах после EXIT-а.

Оно по чему је сајам јединствен јесте и чињеница да се одржава на отвореном, да за приступ сајму није потребна улазница, а да је обе вечери сајма за посетиоце обезбеђен богат музички програм.

Свакако да је после првих неколико година, млади тим који организује сајам дошао на сјајну идеју да окупљањем омладинских организација из земље аплицира за престижну титулу, омладинска престоница Европе, што смо и упели уз подршку Града Новог Сада.

Нови Сад је ове године Омладинска престоница Европе и ове године ће се 02. и 03. јула на Тргу слободе и у Католичкој порти одржати манифестација по осми пут, са преко 50 излагача, уз музички програм и мноштво анимација и интеракције са публиком.

Коментара: 0


#   Ниш   Егзит фестивал   Нишвил   Нови Сад   Туристичка организација   Туристичка организација Ниш   џез фестивал   OPENS YOUTH FAIR
@ExitFestival @nisville @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима