Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

TON promoviše Niš i „Nišvil“ na 8. Sajamu omladinskog turizma, „OPENS YOUTH FAIR“ u Novom Sadu

rssBookmark and Share

Niš 02.07.2019. Južna Srbija Info

Osmi po redu, regionalni Sajam omladinskog turizma OPENS YOUTH FAIR, otvoren je danas i održava se neposredno pred muzički festival EXIT, 2. i 3. jula 2019. godine, u Novom Sadu, kada ovaj grad postaje centar okupljanja mladih iz celog sveta.

TON promoviše Niš i „Nišvil“ na 8. Sajamu omladinskog turizma, „OPENS YOUTH FAIR“ u Novom Sadu

Turistička organizacija Niš, svojim aktivnim učešćem na ovoj značajnoj manifstaciji promoviše Niš i „Nišvil džez festival“, kao drugu po brojnosti muzičku manifestaciju u Srbiji, odmah posle EXIT-a.

Ono po čemu je sajam jedinstven jeste i činjenica da se održava na otvorenom, da za pristup sajmu nije potrebna ulaznica, a da je obe večeri sajma za posetioce obezbeđen bogat muzički program.

Svakako da je posle prvih nekoliko godina, mladi tim koji organizuje sajam došao na sjajnu ideju da okupljanjem omladinskih organizacija iz zemlje aplicira za prestižnu titulu, omladinska prestonica Evrope, što smo i upeli uz podršku Grada Novog Sada.

Novi Sad je ove godine Omladinska prestonica Evrope i ove godine će se 02. i 03. jula na Trgu slobode i u Katoličkoj porti održati manifestacija po osmi put, sa preko 50 izlagača, uz muzički program i mnoštvo animacija i interakcije sa publikom.

Komentara: 0


#   Niš   Egzit festival   Nišvil   Novi Sad   Turistička organizacija   Turistička organizacija Niš   džez festival   OPENS YOUTH FAIR
@ExitFestival @nisville @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima