Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сајам рукотворина у Блацу

rssBookmark and Share

Блаце 17.01.2018. Јужна Србија Инфо

У холу Културног центра „Драинац“, одржава се 3. Сајам рукотворина под слоганом “Створиле су руке”. Манифестација има рекордан број излагача из Блаца, Прокупља, Ниша, Алексинца, Врњачке Бање и других градова из целе Србије. Организатор ове манифестације је Културни центар „Драинац“ Блаце.

Сајам рукотворина у Блацу

На манифестацији ће бити изложени текстилни одевни предмети (плетени, везени, шивени), прехрамбени ручно рађени производи (слана и слатка зимница, сокови, слаткиши) као и други ручно рађени производи.

У току трајања манифестације биће и пратећег програма у виду радионица. За данас је планирана радионица „Створиле су руке“ за ученике основне школе од 1. до 4. разреда, а у среду 17. јануара радионица „С колена на колено“ за децу предшколске установе „Наша радост“. Такође у оквиру манифестације фолклорни ансамбл „Драинац“ одржao је јуче завршни концерт.

Данас, последњег дана манифестације, са почетком у 17. часова, биће одржана етно модна ревија из Алексинца а потом ће бити проглашене најбоља плетиља, најбоља везиља, најбоља домаћица и најбољи штанд.

Посетиоци сајма имаће прилику да тајним гласањем изберу најбољи штанд.

Коментара: 0


#   Блаце   стари занати   Драинац КЦ   модна ревија   етно   Сајам рукотворина
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима