Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сезона летњих фестивала почиње, Ниш добио "Улицу сувенира"

rssBookmark and Share

Ниш 15.07.2023. Јужна Србија Инфо

Ниш је добио нову атрактивну дестинација за посетиоце града који желе са собом да понесу успомену у виду аутентичних сувенира и то у право време пред почетак великих летњих фестивала.

Сезона летњих фестивала почиње, Ниш добио "Улицу сувенира"

Улица се налази на Кеју Кола српских сестара у самом центру града и има широк спектар сувенира који представљају богату културну баштину Ниша и Србије.

Живописна и шармантна улица сувенира је место где посетиоци могу да открију оригиналне производе локалних занатлија и прелепе рукотворине као што су сувенири од дрвета, керамике и текстила. Такође, ту су и разнобојни шалови, шешири, магнети, привесци за кључеве и традиционалне ношње. Укратко ова улица ће вам пружити широк избор сувенира који ће задовољити свачији укус и интересовања.

"Шетајући улицом сувенира, имаћете прилику да доживите живахну атмосферу и упијете дух града. Продавци су веома пријатељски настројени и спремни су да вам кроз разговор испричају причу која стоји иза сваког сувенира.
Без обзира да ли сте туриста који жели да понесе сувенир као успомену или Нишлија који жели неком да поклони нешто посебно, ова шармантна улица са својим богатством понуде и амбијентом дефинитивно је вредна посете", кажу из ТОН-а.


#   Ниш   Туристичка организација Ниш   сувенир
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима