Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sezona letnjih festivala počinje, Niš dobio "Ulicu suvenira"

rssBookmark and Share

Niš 15.07.2023. Južna Srbija Info

Niš je dobio novu atraktivnu destinacija za posetioce grada koji žele sa sobom da ponesu uspomenu u vidu autentičnih suvenira i to u pravo vreme pred početak velikih letnjih festivala.

Sezona letnjih festivala počinje, Niš dobio "Ulicu suvenira"

Ulica se nalazi na Keju Kola srpskih sestara u samom centru grada i ima širok spektar suvenira koji predstavljaju bogatu kulturnu baštinu Niša i Srbije.

Živopisna i šarmantna ulica suvenira je mesto gde posetioci mogu da otkriju originalne proizvode lokalnih zanatlija i prelepe rukotvorine kao što su suveniri od drveta, keramike i tekstila. Takođe, tu su i raznobojni šalovi, šeširi, magneti, privesci za ključeve i tradicionalne nošnje. Ukratko ova ulica će vam pružiti širok izbor suvenira koji će zadovoljiti svačiji ukus i interesovanja.

"Šetajući ulicom suvenira, imaćete priliku da doživite živahnu atmosferu i upijete duh grada. Prodavci su veoma prijateljski nastrojeni i spremni su da vam kroz razgovor ispričaju priču koja stoji iza svakog suvenira.
Bez obzira da li ste turista koji želi da ponese suvenir kao uspomenu ili Nišlija koji želi nekom da pokloni nešto posebno, ova šarmantna ulica sa svojim bogatstvom ponude i ambijentom definitivno je vredna posete", kažu iz TON-a.


#   Niš   Turistička organizacija Niš   suvenir
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima