Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Туристичка организација Куршумлије на 40. Сајму туризма у Београду

rssBookmark and Share

Београд 02.03.2018. Јужна Србија Инфо

Туристичка организација општине Kуршумлија под слоганом „Kуршумлија – Прва престоница Стефана Немање“, богатом и разноврсном понудом представила је туристичке потенцијале на овогодишњем јубиларном, 40. Сајму туризма у Београду, који је одржан од 22. до 25. фебруара.

Туристичка организација Куршумлије на 40. Сајму туризма у Београду

Домаћи производи и разнолике рукотворине наших суграђана као и богате манифестационе и културно-туристичке понуде, биле су разлог више да велики број присутних на Сајму туризма управо посети штанд Туристичке организације „Kуршумлија“.

В.Д директор Туристичке организације Kуршумлије – Јасмина Савић, истакла је, да је ове године Kуршумлија у великом стилу представила туризам Kуршумлије али и да је тежиште промоције било на обележавању Јубилеја Беле цркве, односно 850 година од изградње првих задужбина Стефана Немање, манастира Свети Никола и Пресвета Богородица. Трећег дана сајма, у костимима Стефана Немање и његове жене Ане династију Немањића представили су Никола Гавриловић и Нина Јаковљевић.

Уз све то, посетиоци су имали прилике да на штандовима предузећа Планинка виде и комплетну понуду Луковске, Пролом бање и Ђавоље Вароши а највеће интересовање је било за коришћење ваучера за аранжмане у бањама Kуршумлије као и за све популарнију Kуршумлијску гитаријаду.

На штанду ТО Рашка, у суботу 24. фебруара, представници седам општина и три града потписали су Уговор о оснивању Туристичке организације регије Копаоник. Оснивачи Туристичке организације регије Копаоник су: Општина Рашка, Општина Брус, Општина Куршумлија, Град Краљево, Општина Врњачка Бања, Град Крушевац, Општина Блаце, Општина Александровац, Општина Трстеник и Град Нови Пазар.

Коментара: 0


#   Београд   Куршумлија   Врњачка Бања   Планинка   Свети Никола   Копаоник   Нови Пазар   Сајам туризма   општина Куршумлија   општина Блаце   Туристичка организација Куршумлије   Јасмина Савић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима