Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Успешна промоција Блаца на 17. Међународном Сајму туризма и активног одмора “Ниш 2016”

rssBookmark and Share

Блаце 30.04.2016. Топличке вести

На овогодишњем Сајму туризма у Нишу, поред великог броја излагача из Србије и региона, осам туристичких агенција, преко 50 туристичких организација, 15-ак организација активног одмора, своју понуду представио је и СТТЦ Блаце.

Топличке вести
Топличке вести

Како смо од директора Звонимира Тодоровића сазнали, Сттц Блаце, на поменутом сајму представио је све потенцијале општине Блаце, привреднике, пољопривредне произвођаче и прерађиваче, производе здраве хране и све оно што општину Блаце чини препознатљивом у свету туризма.На 17. Међународном сајму туризма СТТЦ Блаце, про мовисао је  и све манифестације које се одржавају у Блацу.

Штанд СТТЦ Блаце обишао је велики број посетилаца, угледних личности, знатижељних туриста и  еминентних стручњака из света туризма. Изузетно атрактиван и естетски примамљив штанд, побрао је позитивне критике што је само наставак успешне сајамске презентације и туристичке промоције свих потенцијала општине Блаце за које с разлогом влада све веће интересовање.

Међународном Сајам туризма и активног одмора -Ниш 2016. одржан је у периоду од 26.04. – 28.04.2016. год у Хали СЦ „Чаир“ у Нишу. Сајам су отворили Министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић, директорка Туристичке организације Србије, Марија Лабовић, градоначелник Ниша, Зоран Перишић и директор ТО Ниш, Урош Парлић.

На овогодишњем сајму у Нишу представило се преко 130 излагача из Србије и региона, туристичке организације, туристичке агенције и туроператери који су представили посебну сајамску понуду за предстојећу летњу сезону, као и хотелијери и клубови екстремних спортова.

 


#   Блаце   Туристичке агенције   Зоран Перишић   Расим Љајић   Урош Парлић   Сајам туризма   Сајам туризма и активног одмора   Марија Лабовић   Туристичка организација Блаце   Звонимир Тодоровић   СТТЦ Блаце
@ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима