Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лиамас, градоначелник грчке општине Волви: Захвални смо браћи Србима на указаном поверењу и избору за летовање

Bookmark and Share

06.07.2019. З.С. Јужна Србија Инфо

Ставрос, Аспровалта и Неа Врасна налазе се у општини Волви (Δήμος Βόλβης) у области Солуна. Седиште општине је у градићу Ставрос, а предео је добио име по језеру Волви, које се протеже готово дуж читаве регије.

Фото: Василис Евагеолу
Фото: Василис Евагеолу

Поводом овогодишње сезоне, градоначелник  Диамантис Лиамас дао је изјаву за портал Јужна Србија Инфо.

Руководство грчке општине, на челу са градоначелником Диамантисом Лиамасом (ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΛΙΑΜΑΣ), успело је да након прошлогодишњих поплава, потпуно обнови ифраструктуру. посебно проблеме са бујичним водама и каналима за одвод, тако да је градић Ставрос, врло брзо заживео пуним сјајем.

Лиамас: Ову туристичку сезону дочекујемо спремнији него икада

У ексклузивној изјави за Јужну Србију Инфо, градоначелник Лиамас каже...

"Овогодишња туристичка сезона је почела више него добро. Хиљаде туриста је преплавило туристичка места наше општине, Аспровалту, Врасну, Ставрос, и ми смо захвални на њиховој наклоности и подршци.

Одмах након прошлогодишњих поплава, све општинске службе и ресурси су брзо реаговали и успели су у року од неколико дана да санирају готово све проблеме који су настали. Неки од њих још нису завршени, али нису директно повезани са туристичким делом, као што је део општине, под именом "Алка", који остаје да се санира.

Посебно захваљујемо браћи из Србије, посебно на југу, на подршци и поверењу које нам указују.

Ове туристичке сезоне, можемо да понудимо нове модерне туристичке смештајне објекте, који су изграђени по најсавременијим стандардима. Такође, нудимо нове спортске садржаје и наравно наше кристално чисто море и плаже, као и богат културни програм током лета.

За предстојеће празнике, припремили смо богат културни програм, углавном за туристичка подручја, али не само за њих.

Крајем месеца, у периоду од 26. до 27. јула, обележавамо "Фестивал сарделе", као део наше градске славе у Ставросу, Свете Параскеве.

Фестивал сарделе, биће пропараћен богатим културним и уметничким програмом уз домаће хорове и оркестре на главној бини у градској луци у Ставросу, а туристи и посетиоци ће имати прилику да бесплатно дегустирају рибу и вино. 

Нашој српској браћи, шаљемо поруку љубави и пријатељства и захвални смо што ће и ове године провести свој одмор у нашим летовалиштима, али и због тога, што су препознали да је ова општинска власт, која је на недавним изборима поново задобила поверње, учинила све да њихово време проведено у Ставросу, Аспровалти и Врасни, буде безбрижно и незаборавно".

Коментара: 0


#   Јужна Србија Инфо   Грчка   Летња сезона   Диамантис Лиамас   Волви (Грчка)   Ставрос (Грчка)
@juznasrbija @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима