Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новости

Новости из Јужне Србије


<<<23456>>>Укупно: 6686  |  Приказано: 31 - 40

Почела изборна тишина

Јужна Србија Инфо - редакција 31.05.2024.
Изборна тишина

Изборна тишина пред предстојеће локалне изборе у Нишу, почела је ноћас у поноћ и трајаће до недеље 2. јуна док се не затворе бирачка места.

опширније

Коментара: 0

Уручена награда др Миодраг Лазић

Јужна Србија Инфо - редакција 29.05.2024.
Награда др Миодраг Лазић

У знак сећања на чувеног ратног хирурга уручена награда „др Миодраг Лазић“.Петар Ђорђевић четврти добитник признања Градске општине Медијана.

опширније

Коментара: 0

Отворен Булевар потпуковника Горана Остојића у Нишу

Јужна Србија Инфо - редакција 28.05.2024.
Отворен Булевар потпуковника Горана Остојића

У Нишу је данас свечано отворен Булевар потпуковника Горана Остојића, нову саобраћајницу која повезује градску општину Пантелеј са Црвеним крстом. Иако нова саобраћајница још увек није потпуно завршена, она ће бити прва која ће имати инфраструктуру испод тротоара.

опширније

Коментара: 0

Реновиранана бивша касарна "Филип Кљајић" - од сада на истом месту Више јавно тужилаштво, Прекршајни, Привредни, Управни и Виши суд у Нишу

Јужна Србија Инфо - редакција 26.05.2024.
Неколико правосудних органа на новој локацији

Данашњим свечаним отварањем реконструисаног и адаптираног објекта бивше касарне "Филип Кљајић" у Нишу, председник Владе Републике Србије Милош Вучевић присуствовао је стварању нових услова за правосудне органе.

опширније

Коментара: 0

"Сила Бога не моли" или "Ћераћемо се још" - Нишлије протестовале због усвајања резолуције о Сребреници

З. Стојнић, Јужна Србија Инфо 23.05.2024.

У знак протеста због недавно усвојене резолуције о Сребреници од стране Генералне скупштине, велики број грађана Ниша окупио се са својим аутомобилима и српским заставама у насељу Беверли Хилс. Протестна колона, која је симболизовала незадовољство овом одлуком, кренула је ка центру града.

опширније

Коментара: 0

Звонила звона свих православних црква како би позвала народ на молитву уочи гласања о Сребреници

СПЦ, РТС, Јужна Србија Инфо 23.05.2024.
Огласила се звона Саборне цркве у Нишу

Звона на православним црквама у Србији звонила су тачно у 12 часова како би позвала народ на молитву. Уз благослов патријарха Порфирија, звона су позивала на међусобну солидарност и непоколебљивост у чињењу добра, наводи се у саопштењу СПЦ.

опширније

Коментара: 0

Успешно одржан први "Мали семинар самообране" за основце у Медијани

Јужна Србија Инфо - редакција 22.05.2024.
Мали семинар самообране

У оквиру пројекта "Мали семинар самообране", Градска општина Медијана реализовала је први у низу семинара намењених основцима, у основним школама које се налазе на територији ове највеће нишке општине.

опширније

Коментара: 0

Градоначелница Ниша негира наводе у јавности од стране "узбуњивача" из Управе за комуналне делатности и инспекцијске послове

Јужна Србија Инфо - редакција 22.05.2024.
Градоначелница Ниша негира наводе у јавности

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски у саопштењу послатом медијима негира наводе у јавности од стране "узбуњивача" односно бившег в.д. начелника Управе за комуналне делатности и инспекцијске послове.

опширније

Коментара: 0

Последња седница Скупштине Града Ниша пред локалне изборе

Јужна Србија Инфо - редакција 20.05.2024.
Последња седница Скупштине Града Ниша

Сутра, 21. маја, Скупштина Града Ниша ће одржати своју 39. седницу, која ће бити последња у овом сазиву пред локалне изборе. Седница почиње у 9 часова, аважна тачка дневног реда је одлука о промени назива Јадранске улице од улаза у Нишку тврђаву до кружног тока на Пантелејској улици и Булевару Николе Тесле, односно Краља Стефана Првовенчаног, добиће име по херојима са Паштрика.

опширније

Коментара: 0

Закључен бирачки списак за предстојеће локалне изборе у Нишу - право гласа има 226.266 бирача, две хиљаде мање него на праламентарним

Јужна Србија Инфо - редакција 19.05.2024.
Право гласа у Нишу има 226.266 бирача

Градска изборна комисија обавештава јавност да је Министарство за државну и локалну самоуправу донело Решење о закључењу бирачког списка и утврђењу укупног броја бирача за предстојеће локалне изборе у Нишу.

опширније

Коментара: 0

<<<23456>>>Укупно: 6686  |  Приказано: 31 - 40


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима