Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Бахата инспекција у Куршумлији: Заварили улаз пекаре јер им смета мирис хлеба (Фото)

rssBookmark and Share

Куршумлија 05.03.2014. Телеграф

Власница пекаре "Мадера" у Куршумлији Биљана Шејић каже да се ради о самовољи локалне општинске администрације и да је затварањем овог улаза у пекару озбиљно угрожена безбедност како запослених, тако и купаца

Бахата инспекција у Куршумлији: Заварили улаз пекаре јер им смета мирис хлеба (Фото)

Грађевинска инспекција општине Куршумлија донела је одлуку да затвори помоћни улаз на пекари “Мадера” и уз асистенцију полиције врата су заварена. Оваква одлука је уследила након жалбе станара зграде у чијем приземљу је смештен објекат пекаре, да им из пекаре смета мирис хлеба и пецива који се производи.

У образложењу инспекције стоји да помоћни улаз ружи изглед зграде и да га треба затворити.

Власница пекаре “Мадера” Биљана Шејић каже да се ради о самовољи локалне општинске администрације и да је затварањем овог улаза у пекару озбиљно угрожена безбедност како запослених, тако и купаца.

- Ми смо поднели захтев за легализацију новотвореног, помоћног улаза у пекару и ван памети је да иако тај поступак легализације није завршен, грађевинска инспекција доноси овакво решење и затвара улаз у пекару који никоме није сметао јер се ради о улазу који долази из дворишта зграде – каже Шејићева.

Ова пекара упошљава 24 радника и највећа је фирма овог типа у Куршумлији.


#   Куршумлија   инспекција   пекара   грађевинска инспекција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима