Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bahata inspekcija u Kuršumliji: Zavarili ulaz pekare jer im smeta miris hleba (Foto)

rssBookmark and Share

Kuršumlija 05.03.2014. Telegraf

Vlasnica pekare "Madera" u Kuršumliji Biljana Šejić kaže da se radi o samovolji lokalne opštinske administracije i da je zatvaranjem ovog ulaza u pekaru ozbiljno ugrožena bezbednost kako zaposlenih, tako i kupaca

Bahata inspekcija u Kuršumliji: Zavarili ulaz pekare jer im smeta miris hleba (Foto)

Građevinska inspekcija opštine Kuršumlija donela je odluku da zatvori pomoćni ulaz na pekari “Madera” i uz asistenciju policije vrata su zavarena. Ovakva odluka je usledila nakon žalbe stanara zgrade u čijem prizemlju je smešten objekat pekare, da im iz pekare smeta miris hleba i peciva koji se proizvodi.

U obrazloženju inspekcije stoji da pomoćni ulaz ruži izgled zgrade i da ga treba zatvoriti.

Vlasnica pekare “Madera” Biljana Šejić kaže da se radi o samovolji lokalne opštinske administracije i da je zatvaranjem ovog ulaza u pekaru ozbiljno ugrožena bezbednost kako zaposlenih, tako i kupaca.

- Mi smo podneli zahtev za legalizaciju novotvorenog, pomoćnog ulaza u pekaru i van pameti je da iako taj postupak legalizacije nije završen, građevinska inspekcija donosi ovakvo rešenje i zatvara ulaz u pekaru koji nikome nije smetao jer se radi o ulazu koji dolazi iz dvorišta zgrade – kaže Šejićeva.

Ova pekara upošljava 24 radnika i najveća je firma ovog tipa u Kuršumliji.


#   Kuršumlija   inspekcija   pekara   građevinska inspekcija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima