Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Брзи мобилни интернет сада и у Нишу

rssBookmark and Share

24.06.2012. Аutor : S.Radović |

мт:с је данас у Нишу представио могућности унапређене мобилне мреже, која ће Нишлијама убудуће пружати сасвим ново искуство мобилних комуникација, пре свега због повећања брзине сурфовања интернетом и до десет пута. Истовремено, мт:с ће за кориснике обезбедити програм понуде преносивих уређаја, смарт телефона и таблет рачунара, као и посебне тарифне погодности за пренос података, како би могли да приступају Интернету где год се налазили, у сваком тренутку.

Брзи мобилни интернет сада и у Нишу

„мт:с је успешно реализовао веома сложен процес модернизације мобилне мреже у читавој земљи односно на великом броју базних станица које су сада потпуно опремљене и за прелазак на технологију наредне генерације. Искористили смо прилику да и преносне системе подигнемо на виши ниво, што ће корисници свакако осетити као побољшање говорних сервиса и сервиса преноса података“, изјавио је Звонко Милошевић, шеф Службе за експлоатацију и одржавање уређаја у телекомуникационој мрежи у Нишу.


Милошевић је направио паралелу између унапређене мт:с мреже и АДСЛ приступа, и предочио присутнима да модернизована мрежа превазилази стандарде АДСЛ конекције. Посебно је назначио да ће се, од сада , аудио и видео клипови високе резолуције, апликације, фотографије и видео материјали преузимати или постављати на интернет брзо и без застоја.


„За грађане Ниша припремили смо специјалне пакете услуга који ће им омогућити да по повољним ценама користе све предности модернизоване мт:с мреже. Реч је о пакетима за приступ мобилном интернету путем модема, при чему је цена модема свега један динар, а цена месечне претплате такође један динар током прве године коришћења, уз уговор на две године,“ изјавила је Снежана Вулић - шеф Службе за продају резиденцијалним корисницима у Нишу.


У оквиру мт:с понуде, грађанима ће бити понуђени Хуаwеи и ЗТЕ таблети по цени од један динар уз одговарајуће Сурф пакете, при чему су прва три месеца коришћења такође по један динар. И за кориснике који интернету приступају преко смарт телефона, мт:с је припремио бесплатних 5ГБ бесплатног преноса података месечно како би могли да искористе предности модернизоване мобилне мреже. Додатни пакет за приступ интернету може се користити током прве године коришћења уз избор Андроид телефона у понуди мт:с и одговарајућег Миx Нет пакета. Све ове услуге корисници ексклузивно могу уговорити у једној од две нишке пословнице, на адресама Драгише Цветковића бб и у пословници на другом спрату ТПЦ „Форум", у Улици Обреновићева 42 .

ТВ водитељ Иван Ивановић, иначе познавалац и пасионирани корисник модерних мобилних уређаја, је присутнима пренео своја искуства приликом тестирања унапређене мт:с мреже, коју користи како би одржавао интеракцију са обожаватељима путем друштвених мрежа.


#   интернет   Иван Ивановић   фотографије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима