Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Фотографија адвоката Алексића уздрмала политичку сцену и стигла до Ивана Ивановића

rssBookmark and Share

20.04.2016. З.С. Јужна Србија Инфо

Фотографија са Фејсбук налога адвоката Срђана Алексића, кандидата листе "Искрено за Медијану" за председника ГО Медијана у Нишу, поред које он у симпатичном маниру позива даме да оцене његову привлачност, уздрмала је нишку и српску политичку јавност и као прилог стигла у емисију "Вече са Иваном Ивановићем".

Срђан Алексић на фотографији која је стигла код Ивана Ивановића
Срђан Алексић на фотографији која је стигла код Ивана Ивановића

Памтимо досадашње политичке кампање српских странака и политичара, које су углавном имале класичан изрежиран "сиви пропагандни" тон.

Срђан Алексић, адвокат из Ниша кандидат за председника ГО Медијана, испред листе "Искрено за Медијану" унео је у своју кампању један нови моменат. Његов Фејсбук налог обилује професионалним фотографијама и брижљиво изабраним текстовима. 

Оно што је најбитније, политички програм адвоката Алексића конктретно нуди грађанима решења, а сам кандидат се одлучио за радикалне мере и у једној од 5 тачака одрекао се и плате председника општине.

Све то, засигурно је променило однос гледања на политичку камапњу бар код дела бирача.

Никша опозиција, којој неформално припада и сам Алексић, иако је још увек члан Српске напредне странке, критикује мањак медијског простора на локалним тв станицама, односно није редак пример да, опзиционих или лидера групе грађана, нема уопште у локалним медијима.

ПРВА ТВ

Тако је гест са анкетом о процени његове фотографије, наишао на велику пажњу у Србији и добио медијски простор у емисији Прве ТВ, "Вече са Иваном Ивановићем".

Ако је неко у Нишу и покушао да "цензурише" његове политичке наступе на локалу, са друге стране, прилог на Првој ТВ са националном фреквенцијом, пружио је Срђану Алексићу сигурно велики медијски простор.

Коментара: 0


#   Иван Ивановић   Срђан Алексић   фотографије   избори 2016   Искрено за Медијану   Прва ТВ
@PrvaSrpskaTV @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима