Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Fotografija advokata Aleksića uzdrmala političku scenu i stigla do Ivana Ivanovića

rssBookmark and Share

20.04.2016. Z.S. Južna Srbija Info

Fotografija sa Fejsbuk naloga advokata Srđana Aleksića, kandidata liste "Iskreno za Medijanu" za predsednika GO Medijana u Nišu, pored koje on u simpatičnom maniru poziva dame da ocene njegovu privlačnost, uzdrmala je nišku i srpsku političku javnost i kao prilog stigla u emisiju "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Srđan Aleksić na fotografiji koja je stigla kod Ivana Ivanovića
Srđan Aleksić na fotografiji koja je stigla kod Ivana Ivanovića

Pamtimo dosadašnje političke kampanje srpskih stranaka i političara, koje su uglavnom imale klasičan izrežiran "sivi propagandni" ton.

Srđan Aleksić, advokat iz Niša kandidat za predsednika GO Medijana, ispred liste "Iskreno za Medijanu" uneo je u svoju kampanju jedan novi momenat. Njegov Fejsbuk nalog obiluje profesionalnim fotografijama i brižljivo izabranim tekstovima. 

Ono što je najbitnije, politički program advokata Aleksića konktretno nudi građanima rešenja, a sam kandidat se odlučio za radikalne mere i u jednoj od 5 tačaka odrekao se i plate predsednika opštine.

Sve to, zasigurno je promenilo odnos gledanja na političku kamapnju bar kod dela birača.

Nikša opozicija, kojoj neformalno pripada i sam Aleksić, iako je još uvek član Srpske napredne stranke, kritikuje manjak medijskog prostora na lokalnim tv stanicama, odnosno nije redak primer da, opzicionih ili lidera grupe građana, nema uopšte u lokalnim medijima.

PRVA TV

Tako je gest sa anketom o proceni njegove fotografije, naišao na veliku pažnju u Srbiji i dobio medijski prostor u emisiji Prve TV, "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Ako je neko u Nišu i pokušao da "cenzuriše" njegove političke nastupe na lokalu, sa druge strane, prilog na Prvoj TV sa nacionalnom frekvencijom, pružio je Srđanu Aleksiću sigurno veliki medijski prostor.


#   Ivan Ivanović   Srđan Aleksić   fotografije   izbori 2016   Iskreno za Medijanu   Prva TV
@PrvaSrpskaTV @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima