Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Brzi mobilni internet sada i u Nišu

rssBookmark and Share

24.06.2012. Autor : S.Radović |

mt:s je danas u Nišu predstavio mogućnosti unapređene mobilne mreže, koja će Nišlijama ubuduće pružati sasvim novo iskustvo mobilnih komunikacija, pre svega zbog povećanja brzine surfovanja internetom i do deset puta. Istovremeno, mt:s će za korisnike obezbediti program ponude prenosivih uređaja, smart telefona i tablet računara, kao i posebne tarifne pogodnosti za prenos podataka, kako bi mogli da pristupaju Internetu gde god se nalazili, u svakom trenutku.

Brzi mobilni internet sada i u Nišu

„mt:s je uspešno realizovao veoma složen proces modernizacije mobilne mreže u čitavoj zemlji odnosno na velikom broju baznih stanica koje su sada potpuno opremljene i za prelazak na tehnologiju naredne generacije. Iskoristili smo priliku da i prenosne sisteme podignemo na viši nivo, što će korisnici svakako osetiti kao poboljšanje govornih servisa i servisa prenosa podataka“, izjavio je Zvonko Milošević, šef Službe za eksploataciju i održavanje uređaja u telekomunikacionoj mreži u Nišu.


Milošević je napravio paralelu između unapređene mt:s mreže i ADSL pristupa, i predočio prisutnima da modernizovana mreža prevazilazi standarde ADSL konekcije. Posebno je naznačio da će se, od sada , audio i video klipovi visoke rezolucije, aplikacije, fotografije i video materijali preuzimati ili postavljati na internet brzo i bez zastoja.


„Za građane Niša pripremili smo specijalne pakete usluga koji će im omogućiti da po povoljnim cenama koriste sve prednosti modernizovane mt:s mreže. Reč je o paketima za pristup mobilnom internetu putem modema, pri čemu je cena modema svega jedan dinar, a cena mesečne pretplate takođe jedan dinar tokom prve godine korišćenja, uz ugovor na dve godine,“ izjavila je Snežana Vulić - šef Službe za prodaju rezidencijalnim korisnicima u Nišu.


U okviru mt:s ponude, građanima će biti ponuđeni Huawei i ZTE tableti po ceni od jedan dinar uz odgovarajuće Surf pakete, pri čemu su prva tri meseca korišćenja takođe po jedan dinar. I za korisnike koji internetu pristupaju preko smart telefona, mt:s je pripremio besplatnih 5GB besplatnog prenosa podataka mesečno kako bi mogli da iskoriste prednosti modernizovane mobilne mreže. Dodatni paket za pristup internetu može se koristiti tokom prve godine korišćenja uz izbor Android telefona u ponudi mt:s i odgovarajućeg Mix Net paketa. Sve ove usluge korisnici ekskluzivno mogu ugovoriti u jednoj od dve niške poslovnice, na adresama Dragiše Cvetkovića bb i u poslovnici na drugom spratu TPC „Forum", u Ulici Obrenovićeva 42 .

TV voditelj Ivan Ivanović, inače poznavalac i pasionirani korisnik modernih mobilnih uređaja, je prisutnima preneo svoja iskustva prilikom testiranja unapređene mt:s mreže, koju koristi kako bi održavao interakciju sa obožavateljima putem društvenih mreža.


#   internet   Ivan Ivanović   fotografije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima