Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Елитне полицијске јединице 24 часа на улицама Ниша

rssBookmark and Share

Ниш 16.09.2013. Autor: B.J.

Припадници нове интервентне јединице полиције почели су да 24 часа дежурају на нишким улицама, што ће, према оперативним проценама, за кратко време смањити стопу криминалитета.

Елитне полицијске јединице 24 часа на улицама Ниша

Формирање овакве елитне јединице МУП-а, какву је до сада имао само Београд, иницирао је нови начелник нишке полиције Срђан Грекуловић, а идеја је спроведена у дело захваљујући подршци града Ниша, који је полицији поклонио четири џипа „шевролет орландо“.

Грекуловић очекује да већ после недељу дана дође до пада криминалитета на нишким улицама.

- Ниш ће бити подељен у три сектора и у сваком ће непрекидно, 24 часова дневно, дежурати по једна екипа интервентне јединице. Они неће седети у полицијској станици, већ ће стално кружити градом. Редовна полиција наставља са својим активностима, а радом нове интервентне јединице присуство наших припадника на нишким улицама биће максимално повећано. Безбедност у Нишу ће бити подигнута на највиши ниво - каже Грекуловић.

Зоран Перишић, градоначелник Ниша, најавио је наставак сарадње са полицијом ради подизања безбедности у Нишу.

- Брига о безбедности наше деце и имовине је један од наших основних задатака. Следећи пројекат биће постављање камера. Са Грекуловићем је урађен пројекат како то да урадимо - каже градоначелник Ниша.


#   Ниш   полиција   Срђан Грекуловић   Зоран Перишић
@ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима