Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ауто-лакирер са лиценцом за “вршење специјалистичких послова службеника обезбеђења” предложен за члана УО Народне библиотеке

rssBookmark and Share

Ниш 08.10.2018. З.С. Јужна Србија Инфо

Драган Мирковић, (Покрет социјалиста), предложен је за члана Управног одбора Народне библиотеке "Стеван Сремац" у Нишу.

Матија Бећковић на јубилеју Библиотеке
Матија Бећковић на јубилеју Библиотеке

Мирковић је предлог Одборничке групе Покрет социјалиста - Уједињена сељачка странка, а владајућа коалиција га подржала на данашњој седници Одбора за именовања СГ Ниша.

Чланови Одбора за именовање, углавном не желе да коментаришу одлуку чланова и "правдају се" да стручна сперма не треба да буде пресудна, као и да је то питање за предлагача, или да су материјал добили непосредно пре почетка седнице?

Мирковић, по образовању саобраћајни техничар-механичар за дуванске машине, је запослен у Ниш експресу већ 18 година, а тренутно обавља послове на месту ауто-лакирера и фирмописца.

Он такође поседује лиценцу за “вршење специјалистичких послова службеника обезбеђења", пише у достављеној биографији.

Фото: Јужна Србија

Нишка опозција одлучно негодује и сматра да је апсолутно недопустиво, да особа са таквим образовањем буде део установе културе у Нишу.

Коментара: 0


#   Ниш   Покрет Социјалиста   Ниш експрес   Уједињена сељачка странка УСС   Народна библиотека Стеван Сремац   Скупштина града Ниша   Одбор за именовање   Драган Мирковић   установе културе
@seljacka @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима