Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Град Ниш донео најбољу одлуку: Новогодишњи концерт за све и хуманост на делу

rssBookmark and Share

Ниш 19.12.2016. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић и Градско веће донели су у ова тешка времена најбољу одлуку да се ипак одржи новогодишњи концерт на Тргу краља Милана и притом издвоји милон динара у хумане сврхе.

Град Ниш донео најбољу одлуку: Новогодишњи концерт за све и хуманост на делу

Ослушкујући жеље грађана понекад тешко спојиве, Град Ниш донео је до сада најбољу одлуку. Легендарана група Бјело дугме одржаће новогодишњи концерт на Тргу краља Милана, уз помоћ Клуба привредника, који ће поред трошкова за наступ најбољег бенда на просторима бивше земље и шире, издвојити милион динара за Национално удружење родитеља деце оболеле од рака "НУРДОР," за доградњу и опремање хемато-онколошког одељења на Дечјој клиници у Нишу.

Нишлије и Нишлијке ће у веселој новогодишњој ноћи забављати познати рок састав Бијело дугме.

Ален Исламовић, Младен Војичић Тифа и Горан Бреговић учиниће новогодишњу ноћ посебном уз добро познате хитове овог рок састава.

Град Ниш је поводом навода у јавности издао званично саопштење, чији садржај преносимо у целости..

 - Потрудили смо се да Ниш заблиста у новогодишњој ноћи и очекујемо сјајну атмосферу и провод. Такође, надамо се да ће наши суграђани, али и гости које очекујемо из других градова у Србији, као и из суседних држава, уживати у доброј музици, забави и дружењу на централном градском тргу. Град Ниш представља капију Балкана и значајан је центар овог дела региона. У току ове године повећан је број туриста који су боравили у Нишу и с разлогом очекујемо да их и у току новогодишњих празника буде више него лане. Циљ нам је да што већи број туриста дође у Ниш. Желимо да попунимо капацитете наших хотела и ресторана, и да и на тај начин допринесемо буџету.

Захваљујемо Клубу привредника Ниша и њиховим пријатељима, који су помогли да, како гости које очекујемо, тако и они наши суграђани, који нису у финансијској могућности да негде отпутују или новогодишњу ноћ проведу у неком од нишких ресторана, имају прилику да у Нову годину уђу уз спектакуларан провод.

Клуб привредника Ниша и њихови пријатељи, довели су реномирани бенд са простора екс Југославије, Бијело дугме, у Ниш. На овај начин показали су друштвену одговорност али и велику хуманост. Поштујући намеру Града да традиционални дочек на Тргу ове године има и хуману ноту, Клуб привредника Ниша и њихови пријатељи изашли су нам у сусрет и обезбедили донацију од милион динара за Национално удружење родитеља деце оболеле од рака-НУРДОР, за доградњу и опремање хемато-онколошког одељења на Дечјој клиници у Нишу, које је малог капацитета и у лошем стању, на чему им се ми овом приликом захваљујемо.


#   Ниш   Нова година   Дарко Булатовић   НУРДОР удружење   дочек   Горан Бреговић   Трг краља Милана   Дечије хемато-онколошко одељење   Клуб привредника   Бијело дугме
@DarkoBulatovic_ @NURDOR @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима