Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Градоначелник Булатовић у посети пензионерима

rssBookmark and Share

Ниш 17.07.2018. Јужна Србија Инфо

Градоначелник Дарко Булатовић и чланица Градског већа Тијана Ђорђевић Илић обишли су адаптирани Клуб Удружења пензионера града Ниша у Новопазарској улици бр. 10.

Градоначелник Булатовић у посети пензионерима

У новом простору, чију је адаптацију и обнављање помогао Град, на 105 квадратних метара, створен је амбијент у коме ће наши настарији суграђани моћи да се друже, опусте, упознају, забаве, организују састанке и обављају све друге активности из домена Удружења.

Градоначелник Булатовић је истакао да Град непрестано брине о својим пензионерима, не зато што је то обавеза, већ зато што су они све то већ заслужили и зарадили својим радом, и сада имају потпуно право да у плодовима свог рада  и уживају.

Булатовић је поручио и да ће Град наставити да помаже и подржава све активности овог Удружења, које постоји  72 годинe и у овом тренутку окупља више 30 000 чланова. Он је најавио и нове сусрете са члановима пензионерских организација, јер, како је рекао, жели да чује њихове захтеве и проблеме и, у мери у којој је то могуће, утиче да се ти проблеми што пре реше.

Само у 2018. години, како је истакнуто на данашњој свечаности, Удружење ће поделити више од осам хиљада пакета са прехрамбеним намирницама и средствима за хигијену, велики број новчаних позајмица која ће нарочито значити пензионерима за куповину огрева или зимнице, организовати  велики број излета, дружења и сличних спортско-рекреативних активности за  чланове.

Коментара: 0


#   Ниш   Дарко Булатовић   пензионери   Тијана Ђорђевић   Клуб Удружења пензионера града Ниша
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима