Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradonačelnik Bulatović u poseti penzionerima

rssBookmark and Share

Niš 17.07.2018. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Darko Bulatović i članica Gradskog veća Tijana Đorđević Ilić obišli su adaptirani Klub Udruženja penzionera grada Niša u Novopazarskoj ulici br. 10.

Gradonačelnik Bulatović u poseti penzionerima

U novom prostoru, čiju je adaptaciju i obnavljanje pomogao Grad, na 105 kvadratnih metara, stvoren je ambijent u kome će naši nastariji sugrađani moći da se druže, opuste, upoznaju, zabave, organizuju sastanke i obavljaju sve druge aktivnosti iz domena Udruženja.

Gradonačelnik Bulatović je istakao da Grad neprestano brine o svojim penzionerima, ne zato što je to obaveza, već zato što su oni sve to već zaslužili i zaradili svojim radom, i sada imaju potpuno pravo da u plodovima svog rada  i uživaju.

Bulatović je poručio i da će Grad nastaviti da pomaže i podržava sve aktivnosti ovog Udruženja, koje postoji  72 godine i u ovom trenutku okuplja više 30 000 članova. On je najavio i nove susrete sa članovima penzionerskih organizacija, jer, kako je rekao, želi da čuje njihove zahteve i probleme i, u meri u kojoj je to moguće, utiče da se ti problemi što pre reše.

Samo u 2018. godini, kako je istaknuto na današnjoj svečanosti, Udruženje će podeliti više od osam hiljada paketa sa prehrambenim namirnicama i sredstvima za higijenu, veliki broj novčanih pozajmica koja će naročito značiti penzionerima za kupovinu ogreva ili zimnice, organizovati  veliki broj izleta, druženja i sličnih sportsko-rekreativnih aktivnosti za  članove.

Komentara: 0


#   Niš   Darko Bulatović   penzioneri   Tijana Đorđević   Klub Udruženja penzionera grada Niša
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima