Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

19-годишњак ухапшен због диловања дроге

rssBookmark and Share

28.10.2011. Аutor : S.Radović |

Лесковачка полиција лишила је слободе и привела истражном судији Вишег суда у Лесовцу, М.М. (21) и В.Д. (19) из Лесковца због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање промет опојних дрога и Б.К. (19) из Лесковца због постојања основа сумње да је извршио кривично дело недозвољена производња, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

19-годишњак ухапшен због диловања дроге

Полиција је у Лесковцу, на основу наредбе истражног судије, извршила претрес стана који су ова тројица изнајмили за коришћење. Том приликом су код М.М. пронађени и одузети 23 пакетића марихуане тежине преко 28 грама а код В.Д. један пакетић са марихуаном тежине око 4 грама, који су били намењени продаји крајњим уживаоцима. Полиција је пронашла и одузела пиштољ "ЦЗ-99" који је Б.К. неовлашћено држао и носио.

Такође, полиција је Основном јавном тужилаштву у Лесковцу, доставила кривичну пријеву поднету против М.М. због постојања основа сумње да је извршио три кривична дела тешке крађе.

Сумња се да је М.М. септембра и октобра месеца ове године, на подручју града Лесковца оштећеним особама, које је пратио, прилазио са леђа и руком кидао златне ланчиће које су носиле око врата. Присвојене ланчиће је продао у златари. Вршењем ових кривичних дела М.М. је себи прибавио противправну имовинску корист од преко 55 хиљада динара.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима