Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

19-godišnjak uhapšen zbog dilovanja droge

rssBookmark and Share

28.10.2011. Autor : S.Radović |

Leskovačka policija lišila je slobode i privela istražnom sudiji Višeg suda u Lesovcu, M.M. (21) i V.D. (19) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje promet opojnih droga i B.K. (19) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

19-godišnjak uhapšen zbog dilovanja droge

Policija je u Leskovcu, na osnovu naredbe istražnog sudije, izvršila pretres stana koji su ova trojica iznajmili za korišćenje. Tom prilikom su kod M.M. pronađeni i oduzeti 23 paketića marihuane težine preko 28 grama a kod V.D. jedan paketić sa marihuanom težine oko 4 grama, koji su bili namenjeni prodaji krajnjim uživaocima. Policija je pronašla i oduzela pištolj "CZ-99" koji je B.K. neovlašćeno držao i nosio.

Takođe, policija je Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu, dostavila krivičnu prijevu podnetu protiv M.M. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri krivična dela teške krađe.

Sumnja se da je M.M. septembra i oktobra meseca ove godine, na području grada Leskovca oštećenim osobama, koje je pratio, prilazio sa leđa i rukom kidao zlatne lančiće koje su nosile oko vrata. Prisvojene lančiće je prodao u zlatari. Vršenjem ovih krivičnih dela M.M. je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist od preko 55 hiljada dinara.


#   policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima