Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

На планини код Бабушнице пронађен мртав горштак у снегу

rssBookmark and Share

Бабушница 23.01.2017. Новости

У бабушничком селу Штрбовац пронађено тело Јовице Димитријевића (58), који се смрзао у снегу. Тело једва идентификовано, јер су животиње изгризле лице и једну руку

Потрага је трајала два дана
Потрага је трајала два дана

У бабушничком селу Штрбовац, пронађено је оскрнављено тело Јовице Димитријевића (58), који је последњи пут виђен пре три дана у сеоској продавници.

Како Новости сазнају у Вишем тужилаштву у Пироту, смрт је наступила услед смрзавања које се десило након што је злосрећни горштак из неког разлога пао у снег са стазе која од сеоског пута води ка његовој кући.

Димитријевић је живео сам,а комшије су се дале у потрагу пошто га нису виделе готово два дана нити се из оџака његове куће вијорио дим. Потрага по планинским сметовима, уз помоћ теренских џипова бабушничке Дистрибуције и Дирекције трајала је безмало два дана. Тело је једва идентификовано, пошто је недостајао део лица и једна рука је, па се претпоставља да су га оскрнавили сеоски пси и шакали или лисице и вукови.

Идентификовале су га комшије које су у џепу овог несрећника, који је живео од дрварења и печалбарења, пронашле мобилни са бројем на који су га обично звали. Штрбовац је последње село на путу од Љуберађе према Гаџином хану, на обронцима Суве планине и до њега се веома тешко стиже и усред лета. Некада је по овдашњим махалама живело и до 150 људи, а садаје готово опустело.

В. Ћ.

Коментара: 0


#   Бабушница   невреме   снег   смрзавање   Штрбовац   Јовица Димитријевић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима