Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дете пало са куле у Сокограду

rssBookmark and Share

Ниш 18.09.2016.

Ученица трећег разреда Гимназије у Крушевцу, чије се име не наводи, пропала је кроз под куле у Сокограду, дубоке око шест метара, притом задобила прелом ребара и подеротине на леђима.

Дете пало са куле у Сокограду

Како пишу "Вечерње новости", ово се догодило у суботу увече, када је организована акција ’’Дан пешачења у Сокобањи’’. Било је планирано да се тада обиђе и кула Сокоград, али је девојчица пропала кроз под и то на месту где је, за сада непозната особа – уколонила заштитну решетку - која је, због потенцијалне опасности, била постављена на том месту.

Срећом, то су видели пријатељи несрећне девојчице, који су одмах позвали полицију. На лице места, уз органе реда, стигли су и лекари, ватрогасци, припадници Горске службе спасавања.

Кренула је акција спашавања девојчице, која је потрајала око 40 минута. На крају, уз огромне напоре, девојка ја извучена из рупе, а лекари су само могли да констатују да је правим чудом остала жива.

Повређена девојчица превежена је у сокобањску болницу, а затим упућена у клинички центар Ниш ради даље дијагностике и лечења.


#   Ниш   Сокобања   Клинички центар Ниш   Клинички центар   Вечерње новости   Сокоград   Дан пешачења
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима