Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Девојчица није спашена због туче хулигана

rssBookmark and Share

Ниш 17.07.2011. Аutor : Stefan Radović

11-годишња Исидора Павловић, која се утопила у базену у Куршумлији, настрадала јер је пажња спасилаца била усмерена на део базена где се одвијала туча, кажу надлежни . Како сазнајемо током туче хулигана један је исечен ножем по телу, док је други који је, такође, био повређен побегао са базена .

Девојчица није спашена због туче хулигана

Хорор на базену у Куршумлији...

Градски базен у Куршумлији биће затворен наредних неколико дана.

Директор Спортске хале, у оквиру које се налази базен, Владимир Петровић рекао је да је ту одлуку донело руководство након трагедије, као и да је још пре неколико дана упућен захтев полицији да се појача надзор на градском базену.

Петровић је казао да се девојчица јуче утопила у тренутку када је на другом крају базена избила туча, "на коју је била усмерена пажња спасиоца".

-У тучи је један учесник исечен ножем по телу и одведен у Хитну службу док је један, који је такође био повређен побегао са базена, казао је Петровић.

Према информацијама до којих смо дошли један младић је прескочио ограду базена и ножем напао другог младића,због чега је сва пажња била усмерена на тај инцидент и хулигана који је упао.

Петровић је навео да је пре неколико дана упутио захтев полицији у Куршумлији да појача надзор на градском базену, због честих туча и других проблема и да је и јучерашњим догађајима присуствовао један полицијац.


Наша редакција није успела да сазна због чега су се хулигани потукли на базену у Куршумлији,али не званично сазнајемо да је пре него што је ушла у базен несрћна девојчица видела крв код младића који су се потукли.

Иначе,на градском базену у Куршумлији у послење време су организоване вечерње журке на којима су биле махом младе особе,улаз је био бесплатан а журке су почињале након 20 сати .

Тело Исидоре Павловић синоћ је пребачено у Ниш где ће данас бити урађена обдукција, након које ће бити познат узрок смрти. Девојчица ће бити сахрањена сутра на градском гробљу у Куршумлији о трошку општине.

 

НА БАЗЕНУ БИЛА ТРИ СПАСИОЦА !

Заменик директора спортског центра истиче да су у моменту несреће на базену била три спасиоца,али су двојица нешто '' радила '' док је трећи наводно ту био '''случајно'' .

– Један је радио, други је био испомоћ јер је била гужва, а трећи се случајно ту задесио - објаснио је заменик директора спортског центра.

 

Дан жалости у Куршумлији !

Како портал Јужна Србија сазнаје Куршумлијска општина је понедељак прогласила даном жалости због трагичне смрти једанаестогодишње девојчице .

Коментара: 0


#   Ниш   Јужна Србија регион   дан жалости   градски базен
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима