Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сахрањена девојчица, ухапшени осумљичени за тучу на базену

rssBookmark and Share

19.07.2011. Аutor : Stefan Radović

Пипадници МУП-а ухапсили су Д.С., осумњиченог да је изазвао тучу на базену у Куршумлији, када се утопила 11-годишња девојчица због преусмеравања пажње спасилаца.

Сахрањена девојчица, ухапшени осумљичени за тучу на базену

Д.С. је осумњичен да је у суботу на градском базену у Куршумлији, када се девојчица удавила, лакше повредио Н.Ц. и терети се за кривично дело насилничко понашање,сазнаје Јужна Србија од добро обавештеног извора .

У тучи је један учесник исечен ножем по телу и одведен у Хитну службу док је један, који је такође био повређен побегао са лица места тачније базена.

Према незваничним информацијама извора блиских истрази, одбукцијом је утврђено да је смрт наступила дављењем у води и да није било трагова физичких повреда.

Ипак,и даље је без одговора питање како и пред око 300 купача на градском базену нико није успео да помогне беспомоћном детету.

Иако је градски базен затворен до даљњег, међу житељима Куршумлије провлачи се питање ко ће у поменутом случају сносити одговорност а опозиционе партије захтевају хитно ванредну седницу СО, јер за несрећу криве актуелну власт која је одговорна за стање у јавним предузећима.

Исидора је била одличан ученик, а као награду за свој успех и примерено владање током целе године сазнајемо да јој је учитељ поклонио мобилни телефон. Тај дар је са поносом носила.

Родитељи који су од тренутка трагедије на седативима траже истину о смрти мезимице .

Уз звуке црквеног звона са градске цркве, породица, родбина али и грађани Куршумлије опростили су се у понедељак од десетогодишње Исидоре Павловић, девојчице која се у суботу поподне утопила у градском базену. Сахрани несрећно настрадале девојчице на гробљу у насељу Карстат присуствовало је више стотина грађана а у општини је у понедељак био проглашен дан жалости.У граду влада мук и неверица због ове трагедије.

Коментара: 0


#   Јужна Србија регион   дан жалости   насилничко понашање   кривично дело   градски базен
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима