Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Долијао: Ухапшен убица зета

rssBookmark and Share

19.05.2013. Autor: T.S.

Осумњићени Светислав Ђуровић (57) из Лесковца ухапшен је у атару вароши Медевђа а због постојања основа сумње да је извршио кривично дело убиство и убиство у покушају.

Долијао: Ухапшен убица зета

Он је у току дана приведен истражном судији Вишег суда у Лесковцу а кривична пријава лесковачке полиције га теререти да је прошле недеље 12.маја ножем избо своју рођену сестру Златију (65) и њеног супруга Мирка Митровића (67), због нерасчишћених имовинско-правних односа између сестре и брата.

Лесковачка полиција претпоставља да је Ђуровић пешице отишао до Медвеђе регионалним путем из Лесковца преко Бојника и Лебана а у правцу куће своје родбине и за њим се интезивно трагало недељу дана након инцидента у лесковачком радничком насељу „Солидарноист“.

Незванично сазнајемо да је „окидач“ за ово кривично дело била намера његове сестре Златије да реновира свој део куће у Лесковцу које је она у сувласништву наследила од родитеља заједно са братом Светиславом. Након бурне свађе Светислав је ножем у пределу стомака и груди избо сестру Златију и зета Мирка.

Они су са убодним ранама превежени у Лесковачки болнички центар и ту хирушки збринути али је Мирко на жалост 48 сати након повреде преминуо од задобијених рана. Незванично сазнајемо и да је здраствено стање Златије за сада стабилно.

Истражни судија Вишег суда у Лесковцу окривљеном Светиславу Дјуровићу из овог места одредио је истражни притвор од месец дана.


#   полиција   истражни судија   кривична пријава   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима