Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хапшење због прања новца у Нишу, Лесковцу и Власотинцу

rssBookmark and Share

31.05.2011.

Једанаесточлана криминална група која се бавила изнудама, уценама, разбојништвима, прањем новца и другим криминалним радњама, ухапшена на територији Београда, Ниша, Лесковца и Власотинца.

Хапшење због прања новца у Нишу, Лесковцу и Власотинцу

Припадници Службе за борбу против организованог криминала (СБПОК) и Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал, после вишемесечног оперативног рада, ухапсили су једанаесточлану организовану криминалну групу.

Ухапшени су: Радомир Филиповић звани Чавче (52) из Власотинца, Божидар Цакић звани Буги (36) из Власотинца, Алексеј Грујић звани Шојка (41) из Крушевца, Александар Петровић (33) из Сурчина, Дејан Цветковић (37) звани Цвеле из Ниша, Милан Рајковић (35) из Ниша, Милош Стаменковић звани Мали (25) из Власотинца, Зоран Станић (28) из Власотинца, Бобан Ивковић (38) из Власотинца и Дејан Стојановић (39) из Ниша.

Криминална група ухапшена је на територији Београда, Ниша, Лесковца и Власотинца.

Група, на челу са Владимиром Стојановићем (35) из Власотинца, у дужем временском периоду, на ширем подручју Србије и ван градница земље, бавила се изнудама, уценама, разбојништвима, прањем новца и другим криминалним радњама, рекао је директор полиције Милорад Вељовић.

Ухапшенима је одређено полицијско задржавање до 48 сати и у том року они ће бити предати судији Посебног одељења Окружног суда у Београду.


#   хапшење   Милорад Вељовић   Дејан Стојановић   Дејан Цветковић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима