Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Hapšenje zbog pranja novca u Nišu, Leskovcu i Vlasotincu

rssBookmark and Share

31.05.2011.

Jedanaestočlana kriminalna grupa koja se bavila iznudama, ucenama, razbojništvima, pranjem novca i drugim kriminalnim radnjama, uhapšena na teritoriji Beograda, Niša, Leskovca i Vlasotinca.

Hapšenje zbog pranja novca u Nišu, Leskovcu i Vlasotincu

Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, posle višemesečnog operativnog rada, uhapsili su jedanaestočlanu organizovanu kriminalnu grupu.

Uhapšeni su: Radomir Filipović zvani Čavče (52) iz Vlasotinca, Božidar Cakić zvani Bugi (36) iz Vlasotinca, Aleksej Grujić zvani Šojka (41) iz Kruševca, Aleksandar Petrović (33) iz Surčina, Dejan Cvetković (37) zvani Cvele iz Niša, Milan Rajković (35) iz Niša, Miloš Stamenković zvani Mali (25) iz Vlasotinca, Zoran Stanić (28) iz Vlasotinca, Boban Ivković (38) iz Vlasotinca i Dejan Stojanović (39) iz Niša.

Kriminalna grupa uhapšena je na teritoriji Beograda, Niša, Leskovca i Vlasotinca.

Grupa, na čelu sa Vladimirom Stojanovićem (35) iz Vlasotinca, u dužem vremenskom periodu, na širem području Srbije i van gradnica zemlje, bavila se iznudama, ucenama, razbojništvima, pranjem novca i drugim kriminalnim radnjama, rekao je direktor policije Milorad Veljović.

Uhapšenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i u tom roku oni će biti predati sudiji Posebnog odeljenja Okružnog suda u Beogradu.


#   hapšenje   Milorad Veljović   Dejan Stojanović   Dejan Cvetković
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima