Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Мотором ударио мајку, баку и двоје деце на пешачком прелазу

rssBookmark and Share

Лесковац 08.10.2014. Бета

Возач мопеда повредио је данас на пешачком прелазу у Лесковцу четири особе, међу којима и једну бебу, речено је из полицијске управе у овом граду.

Мотором ударио мајку, баку и двоје деце на пешачком прелазу

- Овде је реч о непоштовању права првенства прелаза. Повређене су три особе и још се не зна какве су њихове повреде - казао је портпарол полицијске управе Бобан Здравковић.

Како је потврђено у полицијској управи, саобраћајна незгода се догодила око 16.50 часова у Булевару Ослобођења, централној градској улици.

Очевици су рекли да је моториста прво ударио у једно возило, након чега је изгубио контролу и мотор је одлетео и на пешачком прелазу повредио мајку са децом.

- Било је ужасно, чуо сам само вриштање и ударац и видео како беба лежи под точковима мотора. Ипак мислим да није много повређена - казао је један од очевидаца.

Повређени су након указане помоћи у Ургентном центру лесковачке болнице пуштени кућама.

Незгода се десила око 17 сати на Булевару ослободјења када је дошло до судара аутомобила и мотоцикла након чега је мотоцикл одлетео и ударио мајку која је гурала колица са бебом, њено друго осмогодишње дете као и баку која је била заједно са њима.

Директор Опште болнице Лесковац Небојша Димитријевић, рекао је да им је веома брзо указана помоћ и да су урадјени потребни прегледи који су показали да нису теже повређени.

Коментара: 0


#   Лесковац   саобраћајна незгода   Бобан Здравковић   Небојша Димитријевић   мотоциклисти   мотор
@


 


[ Додај коментар ]