Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Motorom udario majku, baku i dvoje dece na pešačkom prelazu

rssBookmark and Share

Leskovac 08.10.2014. Beta

Vozač mopeda povredio je danas na pešačkom prelazu u Leskovcu četiri osobe, među kojima i jednu bebu, rečeno je iz policijske uprave u ovom gradu.

Motorom udario majku, baku i dvoje dece na pešačkom prelazu

- Ovde je reč o nepoštovanju prava prvenstva prelaza. Povređene su tri osobe i još se ne zna kakve su njihove povrede - kazao je portparol policijske uprave Boban Zdravković.

Kako je potvrđeno u policijskoj upravi, saobraćajna nezgoda se dogodila oko 16.50 časova u Bulevaru Oslobođenja, centralnoj gradskoj ulici.

Očevici su rekli da je motorista prvo udario u jedno vozilo, nakon čega je izgubio kontrolu i motor je odleteo i na pešačkom prelazu povredio majku sa decom.

- Bilo je užasno, čuo sam samo vrištanje i udarac i video kako beba leži pod točkovima motora. Ipak mislim da nije mnogo povređena - kazao je jedan od očevidaca.

Povređeni su nakon ukazane pomoći u Urgentnom centru leskovačke bolnice pušteni kućama.

Nezgoda se desila oko 17 sati na Bulevaru oslobodjenja kada je došlo do sudara automobila i motocikla nakon čega je motocikl odleteo i udario majku koja je gurala kolica sa bebom, njeno drugo osmogodišnje dete kao i baku koja je bila zajedno sa njima.

Direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević, rekao je da im je veoma brzo ukazana pomoć i da su uradjeni potrebni pregledi koji su pokazali da nisu teže povređeni.


#   Leskovac   saobraćajna nezgoda   Boban Zdravković   Nebojša Dimitrijević   motociklisti   motor
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima