Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Језив случај породичног насиља у Нишу: Син гурао мајци нож у уста!

rssBookmark and Share

19.05.2016. Б.Јанчковић, Блиц

Нишлија П.С. (32) напао је и повредио своју мајку данас око 15 сати тако што јој је гурао нож у уста, сазнаје “Блиц”.

Нишлија који је напао мајку је пре седам година преживео скок са деветог спрата зграде у Душановој улици Фото: Б. Јаначковић / РАС Србија
Нишлија који је напао мајку је пре седам година преживео скок са деветог спрата зграде у Душановој улици Фото: Б. Јаначковић / РАС Србија

Инцидент се десио у породичном стану у згради у Душановој улици у Нишу, а повређену жену спасила је ћерка која ју је одбранила и позвала Хитну помоћ и полицију.

Повређену жену је Хитна помоћ превезла у Клинички центар у Нишу где је, према првим информацијама, констатовано да има само лакше повреде.

 Мајка је добро и нема теже повреде. Задобила је само посекотине, тако да је из Ургентног центра Клиничког центра у Нишу пребачена на ОРЛ клинику.

- Претпоставља се да је П.С. напао мајку у тренуцима психичког растројства. Она је, на срећу. добро и нема теже повреде. Задобила је само посекотине, тако да је из Ургентног центра Клиничког центра у Нишу пребачена на ОРЛ клинику ради даље дијагностике - каже наш извор.

Полиција која је интервенисала по позиву одвезла је П. С. у специјалну психијатријску болницу у Горњој Топоници.

Иначе, реч је о Нишлији који је у фебруару 2009. године успео да преживи скок са деветог спрата зграде у Душановој улици. Он је тада са висине од око 25 метара пао аутомобил "рено 5" паркиран испред улаза, након чега је, према изјавама очевидаца, устао и усправио се.

Тада је са тешким повредама, преломом ребара и повредом грудног коша, превезен у Клинички центар у Нишу, а потом се успешно опоравио.


#   Хитна помоћ   Клинички центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима