Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jeziv slučaj porodičnog nasilja u Nišu: Sin gurao majci nož u usta!

rssBookmark and Share

19.05.2016. B.Jančković, Blic

Nišlija P.S. (32) napao je i povredio svoju majku danas oko 15 sati tako što joj je gurao nož u usta, saznaje “Blic”.

Nišlija koji je napao majku je pre sedam godina preživeo skok sa devetog sprata zgrade u Dušanovoj ulici Foto: B. Janačković / RAS Srbija
Nišlija koji je napao majku je pre sedam godina preživeo skok sa devetog sprata zgrade u Dušanovoj ulici Foto: B. Janačković / RAS Srbija

Incident se desio u porodičnom stanu u zgradi u Dušanovoj ulici u Nišu, a povređenu ženu spasila je ćerka koja ju je odbranila i pozvala Hitnu pomoć i policiju.

Povređenu ženu je Hitna pomoć prevezla u Klinički centar u Nišu gde je, prema prvim informacijama, konstatovano da ima samo lakše povrede.

 Majka je dobro i nema teže povrede. Zadobila je samo posekotine, tako da je iz Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu prebačena na ORL kliniku.

- Pretpostavlja se da je P.S. napao majku u trenucima psihičkog rastrojstva. Ona je, na sreću. dobro i nema teže povrede. Zadobila je samo posekotine, tako da je iz Urgentnog centra Kliničkog centra u Nišu prebačena na ORL kliniku radi dalje dijagnostike - kaže naš izvor.

Policija koja je intervenisala po pozivu odvezla je P. S. u specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici.

Inače, reč je o Nišliji koji je u februaru 2009. godine uspeo da preživi skok sa devetog sprata zgrade u Dušanovoj ulici. On je tada sa visine od oko 25 metara pao automobil "reno 5" parkiran ispred ulaza, nakon čega je, prema izjavama očevidaca, ustao i uspravio se.

Tada je sa teškim povredama, prelomom rebara i povredom grudnog koša, prevezen u Klinički centar u Nišu, a potom se uspešno oporavio.


#   Hitna pomoć   Klinički centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima