Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Комеморација у Трговишту страдалим оцу и сину

rssBookmark and Share

Трговиште 13.09.2011. агенције

У Трговишту је данас одата пошта Дејану Милошевићу и његовом шестогодишњем сину који су јуче настрадали у тешкој саобраћајној несрећи.

Комеморација у Трговишту страдалим оцу и сину

Комеморативном седницом Скупштине општине и представника политичког и јавог живота у Трговишту је данас одата пошта Дејану Милошевићу и његовом шестогодишњем сину који су јуче настрадали у тешкој саобраћајној несрећи.

Председнк општине Дарко Томић рекао је Тањугу да је руководство мале и сиромашне општине Трговиште донело одлуку да се породици Милошевић упути помоћ од 100.000 динара, а свим повређеним путницима, којих има 16, по 5.000 динара.

Томић је рекао да су се одборници СО и чланови Општинског већа одрекли дневница са прве седнице у корист породице Милошевић из села Доњи Стајевац код Трговишта.

Дејан Милошевић и његов шестогодишњи сину јуче су настрадали у тешкој саобраћајној несрећи, када се у селу Доња Трница, недалеко од Трговишта, у долину реке Пчиње сурвао аутобус предузећа "Кавим - Јединство" из Врања.

Због ове несреће полиција је донела решење о задржавању до 48 сати возачу аутобуса Браниславу С. (43) из Врања због сумње да је извршио тешко кривично дело против безбедности јавног саобраћаја.

Бранислав С. ће са кривичном пријавом бити приведен истражном судији Основног суда у Врању.

Како преноси београдска штампа, највероватнији узрок несреће је пуцање гуме на аутобусу.

Путници из аутобуса који се око 10.30 сурвао у седам метара дубоку провалију тврде да је пре превртања возач повикао "Пукла је гума, људи пазите се!"


#   полиција   Трговиште   Дејан Милошевић   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима