Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Komemoracija u Trgovištu stradalim ocu i sinu

rssBookmark and Share

Trgovište 13.09.2011. agencije

U Trgovištu je danas odata pošta Dejanu Miloševiću i njegovom šestogodišnjem sinu koji su juče nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Komemoracija u Trgovištu stradalim ocu i sinu

Komemorativnom sednicom Skupštine opštine i predstavnika političkog i javog života u Trgovištu je danas odata pošta Dejanu Miloševiću i njegovom šestogodišnjem sinu koji su juče nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Predsednk opštine Darko Tomić rekao je Tanjugu da je rukovodstvo male i siromašne opštine Trgovište donelo odluku da se porodici Milošević uputi pomoć od 100.000 dinara, a svim povređenim putnicima, kojih ima 16, po 5.000 dinara.

Tomić je rekao da su se odbornici SO i članovi Opštinskog veća odrekli dnevnica sa prve sednice u korist porodice Milošević iz sela Donji Stajevac kod Trgovišta.

Dejan Milošević i njegov šestogodišnji sinu juče su nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći, kada se u selu Donja Trnica, nedaleko od Trgovišta, u dolinu reke Pčinje survao autobus preduzeća "Kavim - Jedinstvo" iz Vranja.

Zbog ove nesreće policija je donela rešenje o zadržavanju do 48 sati vozaču autobusa Branislavu S. (43) iz Vranja zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Branislav S. će sa krivičnom prijavom biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju.

Kako prenosi beogradska štampa, najverovatniji uzrok nesreće je pucanje gume na autobusu.

Putnici iz autobusa koji se oko 10.30 survao u sedam metara duboku provaliju tvrde da je pre prevrtanja vozač povikao "Pukla je guma, ljudi pazite se!"


#   policija   Trgovište   Dejan Milošević   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima