Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лидер нишког УРС-а остаје у притвору

rssBookmark and Share

05.04.2014. Блиц

Бранислав Јовановић, извршни директор Дирекције за изградњу града Ниша и лидер нишког УРС-а, као и четворица бивших и садашњих руководилаца Дирекције и Топлане – Миодраг Брешковић, Бранимир Јоцић, Драган Кречковић и Милан Огризовић, остају у притвору.

Лидер нишког УРС-а остаје у притвору

Овакву одлуку донело је Ванпретресно веће Вишег суда у Нишу које је одбило жалбе њихових бранилаца на решење судије за претходни поступак о одређивању притвора. Одбијањем жалби, решење о одређивању притвора до 30 дана, које је донето 27.марта постало је правоснажно.

Веће је међутим прихватило жалбе адвоката двојице директора грађевинских предузећа „Урбан 018“ Зорана Банковића и „Косаница“ Славише Андријашевића па је укинуто решење о одређивању притвора за њих двојицу.

- То значи да ће предлогу тужилаштва да се Банковићу и Андријашевићу одреди притвор, поново одлучивати судија за претхонди поступак. До доношења те одлуке они и даље остају у притвору. Судија за претходни поступак мођже да им укине притвор или да га поново одреди, каже портпарол Вишег суда у Нишу Тамара Савић Цветановић.


#   УРС   притвор   Бранислав Јовановић   Тамара Савић Цветановић   Миодраг Брешковић
@regionisrbije @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима