Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ишла сам код љубавника због секса, деца су ми из наручја упала у реку!

rssBookmark and Share

Алексинац 26.04.2014. Курир

Трогодишња Маша и њен брат од 11 месеци Мартин Миленковић из алексиначког села Банковац утопили су се у среду док је њихова мајка Биљана покушавала да прегази набујалу реку Турију да би се састала с љубавником

Ишла сам код љубавника због секса, деца су ми из наручја упала у реку!

Она је на саслушању у полицији испричала да је пет дана пре трагедије започела љубавну везу с четрдесетједногодишњим слепим комшијом и да су јој деца испала из руку док је покушавала да дође до његове куће! Против ње је поднета кривична пријава због тешког дела против опште сигурности, за које је запрећена казна од једне до осам година затвора!

Одали је докази

Биљана је ухапшена у четвртак по подне, непосредно након што су Машино и Мартиново тело нађени у реци.
- Најпре је тврдила да је Маша упала у воду док је бацала каменчиће и да јој је Мартин испао из руке док је покушавала да спасе девојчицу. Посумњали смо у ту причу, а онда је она, притиснута доказима, испричала шта се десило!

Признала је да се с љубавником упознала преко заједничке комшинице и да се три дана пре трагедије искрала из куће, док су деца спавала, и први пут имала секс с њим. Тада је реку прешла преко дрвеног мостића - препричао је Биљанине речи наш извор.

На дан трагедије Биљана је телефонирала љубавнику и предложила му да се сретну у његовој кући.

Данас сахрана

- Кад је дошла до Турије, видела је да је бујица однела мост, па је одлучила да прегази реку. Машу, коју је дотле водила за руку, узела је око појаса, а Мартина у наручје, и тако кренула на другу обалу. Међутим, набујала Турија ју је оборила и вода је однела децу - кажу наши саговорници.

Биљанин пријатељ је, како сазнајемо, у полицији потврдио њене речи.
- Он је казао да је с Биљаном ступио у везу на њено инсистирање. Одбацио је било какву везу с трагедијом у којој је погинуло двоје деце, а полиција нема никакав доказ који би оповргао његову причу - каже наш извор.

Малишани ће бити сахрањени данас у 13 сати у Банковцу, а судија за претходни поступак њиховој мајци је одредио притвор до 30 дана.

Супруг у шоку кад је чуо за Биљаниног љубавника
БОЉЕ ДА ЈЕ ОНА ПОГИНУЛА!

Биљанин супруг Горан тврди да није знао да се она виђала с другим човеком.
- То не може да буде тачно, па да је она била с другим, одмах бих је најурио! Не могу да верујем да је могла тако нешто да уради. Боље би било да се она удавила, а да су ми деца остала - прича неутешни Горан.

Он каже да није имао разлога да сумња да га Биљана вара.
- Била је променљивог расположења и некад се свађала без разлога, али ја бих тада само изашао из куће. Мучили смо се да подигнемо децу, нисам бирао посао, а она се старала о њима. Када бих дошао кући, дечица би ме пресрела, гурала би ми ручице у џепове и питала: „Тата, шта си нам донео?“ Маша ми је у задње време тражила саламу, а Мартин је тек почео да прича и звао ме тата... Они су били мој живот! Чинило ми се да је Биљана била брижна мајка и не могу да верујем да су деца страдала њеном небригом - кроз сузе каже Горан.

Обдукција
ДЕЦА СЕ УТОПИЛА

Обдукција је потврдила Биљанине наводе да су се деца утопила. У њиховим плућима нађени су вода и муљ, а нису имали повреде које би указале на насилну смрт.

Љубавник
МАЈКА ЗАБРАНИЛА РАЗГОВОР

Ми смо јуче покушали да ступи у контакт и с Биљаниним љубавником, али у томе није успео. Његова мајка, која му је и старалац, забранила је сваки разговор с њим.


#   Алексинац   секс   полиција   деца   кривична пријава   Банковац   дављење   Турија   трагедија   утапање   Биљана Миленковић   Мартин Миленковић   Маша Миленковић   љубавник
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима