Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Išla sam kod ljubavnika zbog seksa, deca su mi iz naručja upala u reku!

rssBookmark and Share

Aleksinac 26.04.2014. Kurir

Trogodišnja Maša i njen brat od 11 meseci Martin Milenković iz aleksinačkog sela Bankovac utopili su se u sredu dok je njihova majka Biljana pokušavala da pregazi nabujalu reku Turiju da bi se sastala s ljubavnikom

Išla sam kod ljubavnika zbog seksa, deca su mi iz naručja upala u reku!

Ona je na saslušanju u policiji ispričala da je pet dana pre tragedije započela ljubavnu vezu s četrdesetjednogodišnjim slepim komšijom i da su joj deca ispala iz ruku dok je pokušavala da dođe do njegove kuće! Protiv nje je podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti, za koje je zaprećena kazna od jedne do osam godina zatvora!

Odali je dokazi

Biljana je uhapšena u četvrtak po podne, neposredno nakon što su Mašino i Martinovo telo nađeni u reci.
- Najpre je tvrdila da je Maša upala u vodu dok je bacala kamenčiće i da joj je Martin ispao iz ruke dok je pokušavala da spase devojčicu. Posumnjali smo u tu priču, a onda je ona, pritisnuta dokazima, ispričala šta se desilo!

Priznala je da se s ljubavnikom upoznala preko zajedničke komšinice i da se tri dana pre tragedije iskrala iz kuće, dok su deca spavala, i prvi put imala seks s njim. Tada je reku prešla preko drvenog mostića - prepričao je Biljanine reči naš izvor.

Na dan tragedije Biljana je telefonirala ljubavniku i predložila mu da se sretnu u njegovoj kući.

Danas sahrana

- Kad je došla do Turije, videla je da je bujica odnela most, pa je odlučila da pregazi reku. Mašu, koju je dotle vodila za ruku, uzela je oko pojasa, a Martina u naručje, i tako krenula na drugu obalu. Međutim, nabujala Turija ju je oborila i voda je odnela decu - kažu naši sagovornici.

Biljanin prijatelj je, kako saznajemo, u policiji potvrdio njene reči.
- On je kazao da je s Biljanom stupio u vezu na njeno insistiranje. Odbacio je bilo kakvu vezu s tragedijom u kojoj je poginulo dvoje dece, a policija nema nikakav dokaz koji bi opovrgao njegovu priču - kaže naš izvor.

Mališani će biti sahranjeni danas u 13 sati u Bankovcu, a sudija za prethodni postupak njihovoj majci je odredio pritvor do 30 dana.

Suprug u šoku kad je čuo za Biljaninog ljubavnika
BOLjE DA JE ONA POGINULA!

Biljanin suprug Goran tvrdi da nije znao da se ona viđala s drugim čovekom.
- To ne može da bude tačno, pa da je ona bila s drugim, odmah bih je najurio! Ne mogu da verujem da je mogla tako nešto da uradi. Bolje bi bilo da se ona udavila, a da su mi deca ostala - priča neutešni Goran.

On kaže da nije imao razloga da sumnja da ga Biljana vara.
- Bila je promenljivog raspoloženja i nekad se svađala bez razloga, ali ja bih tada samo izašao iz kuće. Mučili smo se da podignemo decu, nisam birao posao, a ona se starala o njima. Kada bih došao kući, dečica bi me presrela, gurala bi mi ručice u džepove i pitala: „Tata, šta si nam doneo?“ Maša mi je u zadnje vreme tražila salamu, a Martin je tek počeo da priča i zvao me tata... Oni su bili moj život! Činilo mi se da je Biljana bila brižna majka i ne mogu da verujem da su deca stradala njenom nebrigom - kroz suze kaže Goran.

Obdukcija
DECA SE UTOPILA

Obdukcija je potvrdila Biljanine navode da su se deca utopila. U njihovim plućima nađeni su voda i mulj, a nisu imali povrede koje bi ukazale na nasilnu smrt.

Ljubavnik
MAJKA ZABRANILA RAZGOVOR

Mi smo juče pokušali da stupi u kontakt i s Biljaninim ljubavnikom, ali u tome nije uspeo. Njegova majka, koja mu je i staralac, zabranila je svaki razgovor s njim.

Komentara: 0


#   Aleksinac   seks   policija   deca   krivična prijava   Bankovac   davljenje   Turija   tragedija   utapanje   Biljana Milenković   Martin Milenković   Maša Milenković   ljubavnik
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima