Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Малолетника свукли голог на гробљу и тукли до бесвести да би изнудили 100 евра

rssBookmark and Share

25.03.2014. Блиц

Тројица Нишлија ухапшени су због сумња да су од једног малолетника изнуђивали новац, на име непостојећег дуга.

Малолетника свукли голог на гробљу и тукли до бесвести да би изнудили 100 евра

Рок за достављање новца био је 23. март, а пошто га нису добили, претукли су га, свукли га голог и оставили га на пољани без свести.

Никола А. (22), Лазар К. (19) и Мартин И. (23), сва тројица из Ниша, у периоду од месец дана претили су и потраживали 100 евра од једног малолетника на име непостојећег дуга.

Дали су му рок за достављање новца, и запретили да ће му у противном „разбити главу“, а у случају кашњења дужан је да им за сваки дан чекања исплати по 50 евра!

Они су 23. марта око 22 часа одвукли седамнаестогодишњака на простор иза пантелејског гробља у Нишу и немилице га тукли рукама и ногама по глави и телу тако да је два пута губио свест. На крају су га свукли голог, и оставили на пољани без свести.

За Николу А. и Мартина И. сумња се да су у периоду од фебруара 2013. до фебруара 2014.године, изнуђивали 200 евра од једног шеснаестогодишњака из Ниша. Они су му наводно претили, потражујући такође непостојећи дуг да би га у току фебруара 2014. године Никола А. претукао.

У оба случаја малолетници су задобили лакше повреде. По истеку мере задржавања осумњичени ће са кривичном пријавом бити спроведени у надлежно тужилаштво.


#   туча   гробље
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима