Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Maloletnika svukli golog na groblju i tukli do besvesti da bi iznudili 100 evra

rssBookmark and Share

25.03.2014. Blic

Trojica Nišlija uhapšeni su zbog sumnja da su od jednog maloletnika iznuđivali novac, na ime nepostojećeg duga.

Maloletnika svukli golog na groblju i tukli do besvesti da bi iznudili 100 evra

Rok za dostavljanje novca bio je 23. mart, a pošto ga nisu dobili, pretukli su ga, svukli ga golog i ostavili ga na poljani bez svesti.

Nikola A. (22), Lazar K. (19) i Martin I. (23), sva trojica iz Niša, u periodu od mesec dana pretili su i potraživali 100 evra od jednog maloletnika na ime nepostojećeg duga.

Dali su mu rok za dostavljanje novca, i zapretili da će mu u protivnom „razbiti glavu“, a u slučaju kašnjenja dužan je da im za svaki dan čekanja isplati po 50 evra!

Oni su 23. marta oko 22 časa odvukli sedamnaestogodišnjaka na prostor iza pantelejskog groblja u Nišu i nemilice ga tukli rukama i nogama po glavi i telu tako da je dva puta gubio svest. Na kraju su ga svukli golog, i ostavili na poljani bez svesti.

Za Nikolu A. i Martina I. sumnja se da su u periodu od februara 2013. do februara 2014.godine, iznuđivali 200 evra od jednog šesnaestogodišnjaka iz Niša. Oni su mu navodno pretili, potražujući takođe nepostojeći dug da bi ga u toku februara 2014. godine Nikola A. pretukao.

U oba slučaja maloletnici su zadobili lakše povrede. Po isteku mere zadržavanja osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti sprovedeni u nadležno tužilaštvo.


#   tuča   groblje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima