Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Мамио децу у вртић да би мувао младе маме!

rssBookmark and Share

20.11.2016. Курир

Један Нишлија (26) признао полицији да је женама делио флајере за непостојеће обданиште са својим бројем телефона, у нади да ће му се нека јавити

Фото: Профимедиа
Фото: Профимедиа

Нишлија (26) изазвао је праву узбуну представљајући се као власник непостојећег обданишта "Дружина", наводно огранка познате предшколске установе "Зумзум бумбар".

Пресретао је млађе суграђанке и уваљивао им рекламне флајере са списком услуга које нуде у бризи о малишанима и својим бројем телефона. Да би био убедљивији, отворио је и лажни профил обданишта на Фејсбуку.

Узнемирене жене пријавиле су сумњивца полицији, која је идентификовала младића, а који је признао све истакавши да није хтео да нашкоди деци, већ само да се приближи њиховим мајкама.

- Пришао ми је на улици, чудно је изгледао, а исто тако се и понашао. Гурнуо ми је у руку флајер и казао да се јавим ако сам заинтересована. Сазнала сам да такав вртић не постоји, па сам на Фејсбуку објавила тај флајер и упозорила жене да се ради о преваранту. Онда су почеле да се јављају и друге мајке са истом причом. Страхујући да се некој жени или детету може и нешто лоше десити, одлучила сам да га пријавим полицији - рекла је једна од мајки.

Догађај је изазвао револт и управе вртића "Зумзум бумбар".

- Забринули смо се када су почеле да нам пристижу пријаве мајки о чијој деци бринемо. Обавестили смо полицију и захвални смо што су брзо реаговали - рекла је директорка вртића Јелена Нешковић.


#   млади   деца   Фејсбук   вртићи   ПУ Ниш   мајке   Јелена Нешковић
@facebook @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима