Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mamio decu u vrtić da bi muvao mlade mame!

rssBookmark and Share

20.11.2016. Kurir

Jedan Nišlija (26) priznao policiji da je ženama delio flajere za nepostojeće obdanište sa svojim brojem telefona, u nadi da će mu se neka javiti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nišlija (26) izazvao je pravu uzbunu predstavljajući se kao vlasnik nepostojećeg obdaništa "Družina", navodno ogranka poznate predškolske ustanove "Zumzum bumbar".

Presretao je mlađe sugrađanke i uvaljivao im reklamne flajere sa spiskom usluga koje nude u brizi o mališanima i svojim brojem telefona. Da bi bio ubedljiviji, otvorio je i lažni profil obdaništa na Fejsbuku.

Uznemirene žene prijavile su sumnjivca policiji, koja je identifikovala mladića, a koji je priznao sve istakavši da nije hteo da naškodi deci, već samo da se približi njihovim majkama.

- Prišao mi je na ulici, čudno je izgledao, a isto tako se i ponašao. Gurnuo mi je u ruku flajer i kazao da se javim ako sam zainteresovana. Saznala sam da takav vrtić ne postoji, pa sam na Fejsbuku objavila taj flajer i upozorila žene da se radi o prevarantu. Onda su počele da se javljaju i druge majke sa istom pričom. Strahujući da se nekoj ženi ili detetu može i nešto loše desiti, odlučila sam da ga prijavim policiji - rekla je jedna od majki.

Događaj je izazvao revolt i uprave vrtića "Zumzum bumbar".

- Zabrinuli smo se kada su počele da nam pristižu prijave majki o čijoj deci brinemo. Obavestili smo policiju i zahvalni smo što su brzo reagovali - rekla je direktorka vrtića Jelena Nešković.


#   mladi   deca   Fejsbuk   vrtići   PU Niš   majke   Jelena Nešković
@facebook @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima