Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нападнута ћерка инспектора из Врања!

rssBookmark and Share

Врање 17.12.2012. Izvor: Press Online

М. Р., малолетну ћерку полицајца Милета Ристића, службеника ПУ Врање, физички је напао Немања Томовић из Врања и песницом је ударио у главу, саопштио је данас Независни полицијски синдикат Србије.

Нападнута ћерка инспектора из Врања!
Отац нападнуте девојке наводи да је у недељу приметио да му је ћерка узнемирена и да на јагодичној кости има благу отеклину и црвенило.

-На моје питање шта се десило, ћерка је почела да плаче и испричала ми да се инцидент догодио у ноћи између суботе и недеље око 2 сата после поноћи. Она се с другарицама враћала кући из дискотеке, када су их сустигиле три особе, од којих је један био главни нападач. Обратио јој се речима: ‘Пушикурке, ево је на Милета инспектора ћерка’. Она га је упитала шта хоће, а он је повукао за косу и ударио песницом уз речи: ‘Шта, шта је било, да нећеш можда да ме тучеш, хајде сада зови оца пушикурку да те брани – каже Ристић.

Девојке су након тога отишле кући.

Инспектор Миле Ристић је о инциденту обавестио и начелника ПУ Врање Слађана Велиновића и затражио да се предузму све неопходне законске мере и радње, како би заштитио своју породицу.


#   Врање   ПУ Врање   ћерка
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима