Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшен збох покушаја убиства

Bookmark and Share

30.08.2011. Аutor : J.S Foto : Mesto zločina

Милан Б. (22) из Ниша ухапшен је због сумње 28. августа око 21.30 часова у насељу Доња Врежина, у летњиковцу код „Римске чесме“ покушао да убије Далибора Петковића (33) из Ниша.

Ухапшен збох покушаја убиства

Полиција је претраживала околину Каменичког виса због информација да би се осумничени тамо могао скривати али је на крају ухапшен у Сокобањи. У полицији кажу да постоји могућност да је до сукоба дошло грешком.

-Вероватно је осумњичени заменио младиће који су седели у летњиковцу са групом младића која га је иритирала претходно - казао је шеф одсека за сузбијање општег криминалитета Небојша Петковић.

Петковић је рањен када је покушао да заустави нападача који је упао у летњиковац и почео да присутне младиће туче металном шипком.

Осумњичени ће по истеку мере задржавања бити приведен истражном судији Вишег суда у Нишу.

Ово је у последња четири дана треће тешко кривично дело на подручју Ниша. У четвртак је у насељу Бранко Бјеговић тешко ножем повређен М. М. (27), а полиција је саопштила да је осумњичени за то дело Дарко Р. (29) ухапшен.

Само неколико сати касније, у кафићу „Клиника“ у нишкој Тврђави убијен је Драган Дукић (26) из Ниша. Осумњичени за кривично дело тешког убиства Никола Р. (24) ухапшен је истог дана.


#   полиција   хапшење   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима