Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšen zboh pokušaja ubistva

Bookmark and Share

30.08.2011. Autor : J.S Foto : Mesto zločina

Milan B. (22) iz Niša uhapšen je zbog sumnje 28. avgusta oko 21.30 časova u naselju Donja Vrežina, u letnjikovcu kod „Rimske česme“ pokušao da ubije Dalibora Petkovića (33) iz Niša.

Uhapšen zboh pokušaja ubistva

Policija je pretraživala okolinu Kameničkog visa zbog informacija da bi se osumničeni tamo mogao skrivati ali je na kraju uhapšen u Sokobanji. U policiji kažu da postoji mogućnost da je do sukoba došlo greškom.

-Verovatno je osumnjičeni zamenio mladiće koji su sedeli u letnjikovcu sa grupom mladića koja ga je iritirala prethodno - kazao je šef odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta Nebojša Petković.

Petković je ranjen kada je pokušao da zaustavi napadača koji je upao u letnjikovac i počeo da prisutne mladiće tuče metalnom šipkom.

Osumnjičeni će po isteku mere zadržavanja biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Nišu.

Ovo je u poslednja četiri dana treće teško krivično delo na području Niša. U četvrtak je u naselju Branko Bjegović teško nožem povređen M. M. (27), a policija je saopštila da je osumnjičeni za to delo Darko R. (29) uhapšen.

Samo nekoliko sati kasnije, u kafiću „Klinika“ u niškoj Tvrđavi ubijen je Dragan Dukić (26) iz Niša. Osumnjičeni za krivično delo teškog ubistva Nikola R. (24) uhapšen je istog dana.


#   policija   hapšenje   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima