Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишлије погинуле у Грчкој

rssBookmark and Share

Горња Топоница 19.07.2011. Извор: Танјуг

Деда, ћерка и унук из Ниша, који су кренули на одмор у Грчку, погинули су у директном судару два путничка возила у месту Поликастро у близини македонско-грчке границе.

ilustracija
ilustracija

Отац, возач аутомобила, задобио је лакше телесне повреде и налази се у стању шока, изјавио је Тањугу генерални конзул Србије у Солуну Милан Димитријевић.

Психијатар у специјалној психијатријској болници Горња Топоница код Ниша Слободан Серафимовић, његова ћерка Наташа Живковић (1978) и унук Милан (2001) погинули су јуче у 10.50 сати на путу Евзони-Атина у непосредној близини граничног прелаза у судару са аутомобилом којим је управљао Албанац, из грчког места Нео Мондењани, који је кренуо за Албанију.

Отац, који је управљао возилом лакше је повређен и налази се у стању шока због свега што се догодило и биће под надзором грчких лекара још 24 сата, рекао је Димитријевић.

Нишлије су, са два аутомобила, кренули на годишњи одмор у Грчку.

После јучерашње саобраћајне несреће остатак породице планира повратак у земљу и Генерални конзулат Србије у Солуну покушава да им што пре обезбеди повратак у Ниш, рекао је Димитријевић.

Српски конзул није желео да говори о узроку јучерашње саобраћајне несреће, осим да се радило о директном судару на путном правцу који је био преоптерећен возилима.


#   Горња Топоница   24 сата
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима