Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlije poginule u Grčkoj

rssBookmark and Share

Gornja Toponica 19.07.2011. Izvor: Tanjug

Deda, ćerka i unuk iz Niša, koji su krenuli na odmor u Grčku, poginuli su u direktnom sudaru dva putnička vozila u mestu Polikastro u blizini makedonsko-grčke granice.

ilustracija
ilustracija

Otac, vozač automobila, zadobio je lakše telesne povrede i nalazi se u stanju šoka, izjavio je Tanjugu generalni konzul Srbije u Solunu Milan Dimitrijević.

Psihijatar u specijalnoj psihijatrijskoj bolnici Gornja Toponica kod Niša Slobodan Serafimović, njegova ćerka Nataša Živković (1978) i unuk Milan (2001) poginuli su juče u 10.50 sati na putu Evzoni-Atina u neposrednoj blizini graničnog prelaza u sudaru sa automobilom kojim je upravljao Albanac, iz grčkog mesta Neo Mondenjani, koji je krenuo za Albaniju.

Otac, koji je upravljao vozilom lakše je povređen i nalazi se u stanju šoka zbog svega što se dogodilo i biće pod nadzorom grčkih lekara još 24 sata, rekao je Dimitrijević.

Nišlije su, sa dva automobila, krenuli na godišnji odmor u Grčku.

Posle jučerašnje saobraćajne nesreće ostatak porodice planira povratak u zemlju i Generalni konzulat Srbije u Solunu pokušava da im što pre obezbedi povratak u Niš, rekao je Dimitrijević.

Srpski konzul nije želeo da govori o uzroku jučerašnje saobraćajne nesreće, osim da se radilo o direktnom sudaru na putnom pravcu koji je bio preopterećen vozilima.


#   Gornja Toponica   24 sata
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima