Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новогодишњу ноћ провели у затвору

rssBookmark and Share

02.01.2012. Аutor : Tomislav Stevanović |

Лесковачка полиција успела је након дужег праћења да дан пред дочек Новогодишње ноћи приведе петорицу лесковачких крадљиваца који су својим деловањем обележили крај 2011.годионе.

Новогодишњу ноћ провели у затвору

Приведени су, и по хитном пшоступку истражног судије, задржани у притвору пееторица незапослених младића М.С. (20), М.А. (21), С.Љ. (19), Д.М. (21), и Н.С. (21) , сва петорица из Лесковца.

Они су ухапшени због постојања основане сумње предпразничне пљачке овдашње кладионице, у цебнтру Лесковца. Они су у по бела дана уз претњу пиштољем од преплашене касирке у кладионици одузели тада тренутни пазар у вредности од око 21 000 динара и витлајући пиштољем изнад главе збуњених посетилаца побегли из локала.

Полиција је , према добијеним описима очевидаца , врло брзо ушла у траг крадљивцима пазара у кладионицама, и ухапсила их током истог попоиднева у њиховим кућама.

Полицајци су ту пронашли и коришћени пиштољ и одузели га а остатак пазара, које ови крадљивци нису потрошили вратили су власнику кладионице.

У притвору , до истрежњена, се нашло и неколико Лесковчлана који су својом пребрзом вожњоим градским саобраћајницама желели да искажу своју мушкост.

У новгодишњој , по свему судећи најлудјом, ноћи град је прштао од петарди и других рспраскајућих и светлећих направа, па је и био ризик кретати се улицама испод лесковачких солитера.
Неколико ових "весељака" такодје је завршило у краћем притвору.


#
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима