Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ниш: Запаљен аутомобил полицајца

rssBookmark and Share

Ниш 07.10.2011. Аutor : S.R. |

Дана 06.10.2011 године око 05.00 часова од стране НН лица запаљено је путничко возило марке “Сузуки Витара” (1992) беле боје ознака НИ-031-ЛМ, власништво С.Љ. иначе супруге саобраћајног полицијског службеника С.С., а који користи полицајац С.Ц.

Ниш: Запаљен аутомобил полицајца

Како смо незванично сазнали од стране НН лица у раним јутарњим часовима док је возило било паркирано на 300 метара од полицијске станице „Панталеј“ , уз саму ограду обданишта „Пчелица“ , и на 5 метара од дечје здравствене установе „Лира“ возило је поливено запаљивом течном супстанцом нај вероватније бензином. Од стране комшија уочен је пламен на возилу који су догађај пријавили ватрогасној служби и полицији.

Од стране полиције извршен је увиђај а ОЈТ Ниш је дело окаректерисао као изазивање опште опасности.

-За Независни полицијски синдикат Србије-НПСС овај догађај је криминални акт и доказ да корупција и криминал у Нишу узимају све више маха. Такође, не смемо да заборавимо да је С.С. поштен полицајац и да је исти пре извесног времена имао храбрости да сведочи пред инспекторима Сектора унутрашње контроле МУП Р Србије о злоупотребама и корупцији унутар саме Нишке полиције,Саопштено је из независног полицијског синдиката Србије.

Независни полицијски синдикат Србије поручује криминалцима који су извели овакав криминални акт да ''ако мисли неко да часне и поштене полицајце уплаши на овај начин грдно се вара јер нас је он још више иритирао и натерао да убрзамо акцију против корупције и криминала те да нам више него очигледно недостаје наставак акције Сабља''.

Подсећамо да је независни полицијски синдикат Србије једини синдикат у полицији које се залаже за 4Д стандарде и то ДЕПОЛИТИЗАЦИЈА, ДЕКРИМИНАЛИЗАЦИЈА, ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЈА И ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈА те да су у својим захтевима упућени Министру полиције Ивици Дачићу захтевали да се оформи стручна комисија за испитивање злоупотреба у МУП-у, у коју би били укључени представници овог синдиката, а у циљу заштите запослених и задобијања њиховог поверења у оформљену комисију.

И сам Министар МУП-а изјавио да су у Нишу у криминалне радње уплетени и највиши руководиоци.

Ово није напад на појединца ово је напад на државу и време је да се обрачунамо са криминалом и корупцијом.


#   Ниш   синдикат   криминал   корупција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима